Echt Geld Roulette

Echt geld roulette vormt voor de meeste spelers de enige roulette variant die echt telt, aangezien het uiteindelijk natuurlijk heerlijk is om na een spannend spel een mooie winst te kunnen incasseren. Roulette is een kansspel waardoor je niet iedere ronde zal winnen, maar zodra je tijdens echt geld roulette regelmatig een mooi bedrag weet te pakken vormt dit een heerlijke vorm van ontspanning. Uiteraard dien je eerst een storting te doen en is het verstandig om goed te kijken naar de inzetten die je kunt doen en de bedragen die dat op zal leveren. Wees je echter bewust van het feit dat de welkomstbonus ervoor zorgt dat je ook echt geld roulette de eerste tijd eigenlijk gewoon gratis kunt spelen, waardoor je wat ervaring op kan doen en dat al daadwerkelijk geld op kan leveren.

Spanning van het spel

Tijdens echt geld roulette merk je pas echt hoe spannend roulette eigenlijk is, aangezien je dat niet goed meekrijgt op het moment dat je gratis roulette speelt. Zodra je geld van het casino gebruikt voelt het immers toch anders wanneer je wat wint, of je wellicht een keer een misser maakt.

Op het moment dat je echt geld roulette speelt merk je dat een winst van een paar euro heerlijk aanvoelt, terwijl je aan de andere kant baalt op het moment dat de paar euro je wordt afgenomen. Het zijn deze emoties die het spel zo spannend en leuk maken, al is het tijdens echt geld roulette natuurlijk de kunst om rationeel in te blijven zetten. Op die manier zorg je ervoor dat je een goede roulette strategie op tafel kunt leggen, om uiteindelijk toe te werken naar een mooi bedrag aan winst, of in ieder geval optimaal van het spel te genieten.

Inzet en winst

Speel je graag echt geld roulette? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de inzet en winst. Speel je bijvoorbeeld een straight bet met een inzet van €1? Dan kan je dat een winst van €36 opleveren, al is de kans op winst met 2,7% natuurlijk wat aan de kleine kant. Indien je kiest voor 10x een straigt bet betaal je €10 aan inzet, maar zorg je ervoor dat je 27% kans maakt op een uitbetaling van €36. In dat geval win je nog altijd €26, terwijl je 10x meer kans op winst maakt. Wat dat betreft is het verstandig om wat combinaties van inzetten uit te proberen en goed te berekenen welke kans op winst je maakt.
Op die manier kun je echt geld roulette spelen en de kans op een leuk bedrag zo groot mogelijk maken. Hierdoor kun je langer blijven spelen, of eerder voor een uitkering naar je rekening zorgen.

Storten en een welkomstbonus

Om echt geld roulette te kunnen spelen zal je in ieder geval eerst een storting moeten doen. Ben je van plan om dit voor het eerst te doen? Maak de storting dan net wat groter dan het bedrag dat je in eerste instantie in je hoofd had. Je kunt rekenen op een welkomstbonus, in de vorm van een percentage ten opzichte van het bedrag dat je stort. Een storting van €10 zal je bij een 100% bonus nog eens €10 opleveren, terwijl je er met €20 aan storting voor zorgt dat je uiteindelijk met €30 kunt gaan spelen. Door net een stapje extra te maken zorg je er wat dat betreft voor dat je een stuk langer kunt spelen. De tweede storting wordt doorgaans niet verdubbeld, waardoor je beter 1x €20 kan storten, dan 2x €10.

Hoge inzet roulette

Speel je al wat langer echt geld roulette met een relatief lage inzet en heb je het spel inmiddels goed onder de knie? Indien je er regelmatig in slaagt om een leuk bedrag bij elkaar te spelen is het wellicht de moeite waard om eens na te gaan of het mogelijk is de inzet wat te verhogen. Je zorgt er op die manier voor dat je wellicht een paar tientjes tot een paar honderd euro kunt winnen, door iets meer in te zetten. Echt geld roulette wordt op die manier niet alleen spannender, het kan daadwerkelijk meer gaan opleveren.