10 Cent Roulette

10 Cent roulette is er voor de beginnende speler, die graag met wat eigen geld speelt om de daadwerkelijke spanning van het spel te ervaren. Heb je genoeg van de oefenspellen waarbij je aan het eind de winsten die je maakte weer in dient te leveren? Wil je nog niet teveel risico nemen, maar aan de andere kant wel graag een paar euro of een paar tientjes verdienen op het moment dat het goed gaat? Dan kun je gebruik maken van 10 cent roulette. Je zorgt er op die manier voor dat je al vanaf een paar euro een lange tijd kunt spelen, zeker wanneer je erin slaagt om regelmatig wat mooie bedragen bij elkaar te winnen. Vanuit 10 cent roulette kun je vervolgens door met de lage inzet roulette, of uiteindelijk wellicht de hoge inzet roulette spellen die er beschikbaar zijn.

Laagdrempelig beginnen

Je kunt met 10 cent roulette in ieder geval heel laagdrempelig beginnen, waardoor er nog weinig druk op ligt en je nog niet teveel risico neemt. Je kunt met een bedrag van €5 bijvoorbeeld al 50x inzetten, wat betekent dat je een behoorlijke tijd kunt spelen. Wil je gebruik maken van een handige roulette strategie op een van de enkelvoudige kansen, of aan de andere kant proberen wat winst te maken met behulp van de straight bets en andere inside bets die er beschikbaar zijn? Dankzij 10 cent roulette kun je in ieder geval heel laagdrempelig beginnen. Aan de andere kant kun je best een leuk bedrag bij elkaar spelen, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je langer door kunt blijven spelen of je een bonus vrij kunt gaan spelen.

Beperkte inzet met aardige uitkering

Op het moment dat je 10 cent roulette speelt kun je gebruik maken van de verschillende inzetmogelijkheden, zonder dat dit je meer dan een paar euro hoeft te kosten. Zet je bijvoorbeeld in op een straight bet en weet je die te winnen? Je inzet van €0,10 is dan goed voor een uitkering van €3,60, waardoor je daar een aardige winst mee kunt maken. Uiteraard dien je er aan de andere kant rekening mee te houden dat je slechts een paar procent kans op winst hebt, waardoor het verstandig is om je inzet wat te verspreiden. Je kunt dit onder andere doen door 3 getallen op een rij te spelen (line), of gebruik te maken van een corner met 4 getallen. Op die manier zet je bijvoorbeeld €0,10 in en kun je met 10 cent roulette aan de andere kant zomaar €0,90 winnen. Wat dat betreft is het de moeite waard om gewoon eens een gokje te wagen.

10 straight bets

Wil je graag gebruik maken van de straight bets, omdat die leiden tot een hoge uitkering? Dan is het binnen 10 cent roulette een goed idee om eens 10 straight bets te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld de getallen 1 tot en met 10 voorzien van een inzet. Op die manier betaal je 10x €0,10, wat betekent dat je in totaal €1 inlegt. Aan de andere kant heb je 10x de kans om €3,60 te winnen, wat betekent dat je in ongeveer een derde van de gevallen een winst van €2,60 bij kunt schrijven. Probeer het eerst eens uit in een gratis oefenspel, of gebruik 10 cent roulette om deze tactiek in de praktijk te brengen en op die manier wellicht een mooi bedrag bij elkaar te spelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen 5 of juist 15 straight bets te plaatsen.

Gratis 10 cent roulette spelen

Wil je voorlopig eerst even gratis 10 cent roulette spelen, om daarna pas een storting te doen en in te zetten met je eigen geld? Je kunt een oefenspel starten, je krijgt dan geld van het casino tot je beschikking. Bovendien kun je deze mogelijkheid gebruiken om na te gaan of de verschillende systemen en strategieën goed werken, zodat je deze daarna in de praktijk kunt brengen met je eigen geld. Doe je een storting om 10 cent roulette te spelen? Dan kun je bovendien rekenen op een aantrekkelijke welkomstbonus van 50% of 100%, waardoor je een groot deel van de tijd gratis blijft spelen.