Lage Inzet Roulette

Je kunt lage inzet roulette spelen op het moment dat je al wat ervaring hebt met het spelen om echt geld, maar je aan de andere kant nog niet teveel risico wilt nemen. Speel je voornamelijk vanwege de spanning van het spel, maar minder om de grote bedragen die je ermee kunt verdienen? Ook in dat geval is het een goed idee om gebruik te maken van lage inzet roulette. Hoge inzet roulette is er vooral voor de spelers die er daadwerkelijk geld aan willen verdienen en aan de andere kant bereid zijn om daar een relatief groot risico voor te nemen. Voor veel spelers vormt lage inzet roulette de volgende stap na 10 cent roulette, waardoor ze iets hogere bedragen in kunnen zetten.

Volgende stap na 10 cent roulette

Veel van de spelers in het online casino gaan van start met 10 cent roulette, wat ze de mogelijkheid biedt om vanaf €0,10 per draai kennis te maken met de spanning van het spel, net als met het winnen en verliezen van verschillende bedragen. Zodra je dit eenmaal onder de knie hebt en je bereid bent met iets grotere bedragen te gaan spelen kun je gebruik maken van lage inzet roulette. Je speelt vanaf dat moment bijvoorbeeld met €1 per draai, of een combineerde inzet van maximaal een paar tientjes, om daar een leuk bedrag mee te winnen. Afhankelijk van de wijze waarop je lage inzet roulette speelt kun je inzetten vanaf een paar euro, of aan de andere kant tot honderden euro's verdienen. Indien je onlangs de stap vanaf 10 cent roulette maakte is het uiteraard verstandig om nog niet direct te hard van stapel te lopen, maar dit rustig op te bouwen.

Speel met enkele euro's

Je kunt lage inzet roulette al vanaf een paar euro spelen, waardoor je wat dat betreft zelf bepaalt wat je in wilt zetten. Heb je bijvoorbeeld €20 tot je beschikking? Dan kun je een eerste storting doen en direct rekenen op 50% of 100% bonus, waardoor het totale bedrag waarmee je kunt gaan spelen op kan lopen tot €40. Dit betekent vervolgens dat je 40x een inzet van €1 zal doen, indien je werkelijk elke ronde verliest. Die kans is natuurlijk klein, aangezien je bij roulette een goede kans op winst hebt. Dat betekent dat je gemakkelijk zo'n 75 rondes kunt spelen. Slaag je er in die tijd in een leuk bedrag bij elkaar te spelen? Dan kan je nog veel langer plezier beleven aan lage inzet roulette en is de kans groot dat je hier meer dan voldoende aan hebt. Dankzij de welkomstbonus en de beperkte inzet van lage inzet roulette loop je nauwelijks risico, terwijl je toch veel plezier aan het spel kunt beleven.

Beperk de risico's met enkelvoudige kansen

Wil je lage inzet roulette spelen en de risico's graag nog wat verder beperken? Dan is het bijvoorbeeld verstandig om gebruik te maken van de enkelvoudige kansen, eventueel in combinatie met een handige strategie zoals de red bet strategie. Je zet dan steeds bijvoorbeeld €1 in op rood. Win je de ronde? Dan begin je weer opnieuw. Indien je verliest verdubbel je de inzet op rood en speel je nog een keer, net zolang tot je een keer wint. Houd er rekening mee dat ook bij lage inzet roulette het risico steeds een stukje groter zal worden. Zorg ervoor dat je voldoende mogelijkheden hebt om te blijven verdubbelen, of verlaag de eerste inzet om je mogelijkheden op dit gebied verder toe te laten nemen.

Lage inzet roulette oefenen

Wil je graag oefenen met lage inzet roulette, zonder dat je daarmee risico hoeft te nemen of zonder dat je daarvoor een storting hoeft te doen? Dan is het verstandig om gewoon eens gebruik te maken van een gratis oefenspel, net als op het moment dat je van plan bent een nieuwe tactiek in de praktijk te brengen. Je zorgt er daarmee voor dat je zelf na kunt gaan of deze goed werkt en wat het je op kunt leveren. Vervolgens kun je de strategie binnen lage inzet roulette gebruiken, om er daadwerkelijk een mooi bedrag mee bij elkaar te kunnen spelen.